fbpx
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

JUL 2023

Find årets julevin, forslag til julegaver og meget mere på denne tema side om julen 2023. 

Vin til and

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker helstegt and juleaften. 

Det hele spiller bare. Der er sprødt skind, vidunderlig sovs og mørt kød. 

Vinen dertil kræver lidt af hvert. Der skal være dybde nok til at stå imod de intense smage og selvom maden er forholdsvis fed, skal vinen ikke være for tør, da der også er søde elementer i maden. 

Vi har fundet vinforslag, der alle har en vidunderlig frugt-dybde i smagen og samtidig en venlig afslutning, der spiller op mod sødmen. 

Tip: Åbn gerne flasken en time inden servering og stil den i husets køligere rum såsom soveværelset eller mellemgang. 

julebord m vin

Vin til flæskesteg

Denne danske klassiker kan tåle lidt af hvert vinmæssigt. I min smag synes jeg ikke man skal vælge en alt for kraftig vin med masser af muskler. 

I stedet skal den være balanceret og rumme forskellige facetter og gerne en smule krydder og tørhed i slutningen til at gå med kødet og sovsen. 

SPAR PENGE MED JULEKASSEN

Få to flasker amarone og en flaske portvin til skarp pris.

Amarone er danskernes foretrukne valg af vin til juleanden. Amarone kan som få andre kombinere dyb smag med sødlig rundhed.

Du får udover to flasker amarone også en fantastisk portvin. Dalva Pure Tawny Reserva er lavet på økologiske druer og har ramt den perfekte balance, som egner sig til risalamande. Ikke for sød og ikke for frugtig.

Hvad drikker man til risalamande?

Der er en tommelfingerregel for vin til desserter, som siger, at det i glasset skal være sødere end det på tallerkenen. 

Risalamande er ikke verdens sødeste dessert, så det handler om at finde en balanceret dessertvin. Derudover skal der også være frugtsmag, for at spille sammen med kirsebærsaucen. 

Med disse forslag bliver der ikke kamp om mandlen, men i stedet kamp om flasken. 🙂 

EKSTRA JULEHYGGE?

Her får du en lækkerbisken til at fordrive ventetiden med. Så er svigermødre, larmende børn og terminsbetalinger lidt lettere at overskue. 

Du får en En fantastisk ‘julerom’, der både i duft og smag udstråler den klassiske julestemning med noter af vanilje, karamel, kokosnød og en utroligt afbalanceret sødme.

Terra Verde er produceret på Den Dominikanske Republik tæt på en lille by der hedder San Pedro de Marcoris. Destilleriet er et af de mest bæredygtige i verden ved blandt andet at være selvforsynende med grøn energi og ved at bruge biomasse fra produktionen som naturlig gødning.

Hvidvinsglas
Hvidvin
rødvinsglas
Rødvin
portvin på bord
Portvin
Gin cocktail
Gin
Hvidvinsglas
Naturvin
Mousserende vin i hældes i glas
Bobler
Rosé
Rosé
Alkoholfri
Prop & Pagne logo
Tilbud