fbpx
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

LEMVIG VINFESTIVAL

Vi slår igen dørene op til Danmarks hyggeligste vinfestival, hvor du kan opleve passionerede udstillere, smage unikke vine, høre musik og meget mere.

I 2024 bliver festivalen delt op i et unikt fredagsprogram og et unikt lørdagsprogram. 

Fredagen bliver en mindre udgave, men med fokus på mere eksklusive vine. Derudover inviterer vi også til spisning i flere madboder, hvor vin og mad er afstemt til hinanden. Der vil også være såkaldt mini-smagninger, hvor mindre hold kommer til en selekteret smagning med et bestemt tema såsom portvin eller champagne. 

Lørdag kalder vi Lemvig Classic, da vi gentager alle de elementer, som du kender fra de forrige år: Du kan møde masser af udstillere med et bredt udvalg af mere end 100 vine i alt. Du kan høre musik og foredrag og generelt nyde den gode stemning og gå på opdagelse i smagsuniverset. 

 

FORELØBIGT PROGRAM :

Fredag:

16:30 – Dørene åbner

17:30 – Madboderne åbner

21:00  – De sidste smagsprøver skænkes

21:30 – Tak for i dag

Lørdag:

12:00 – Dørene åbner

13:00 – Foredrag 
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

14:00 – Musik

14:45 – Foredrag 
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

15:30 – Musik

17:00  – Tak for i dag

PRAKTISK INFORMATION:

ADRESSE:
Hotel Lidenlund, Vasen 11, 7620 Lemvig

BILLETTER:
Billetterne scannes i indgangen og kan medbringes i printet form eller vises på en skærm (mobil/tablet)

KØB AF VIN:
Vi håber, at du får lyst til at købe noget af den lækre vin, som du smager. Derfor har vi indført, at du får gratis fragt i Lemvig, Struer og Holstebro Kommune! Du køber blot vinen hos den valgte udstiller, og så noterer de navn, adresse og kontaktoplysninger, så kører vi ud mandag og tirsdag efter festivalen. 
Der vil også være mulighed for at stille købt vin til side i garderoben. Dette kan afhentes indtil og med onsdag den 5/6. 

PARKERING:
Der er gode parkeringsmuligheder ved blandt andet Rema 1ooo lige bag hotellet

Bestil Fredagbillet

Få en unik aften med både spisning og masser af smagsprøver på unikke vine. 

31. maj kl. 16:30-21:30

Bestil Lørdagsbillet

Gå på opdagelse hos masser af udstillere og smag unikke vine fra hele verden.

1. juni kl. 12-17

Vinfadet

Vinfadet er en hobbybutik, der udelukkende sælger tysk vin fra små, dygtige vinbønder. Vi tager selv ud til bønderne, smager vinene på stedet og ser produktionen, hilser på vinbonden og “mærker området”.

Vi mener, at vi kan levere vine af høj kvalitet til ganske lave priser, hvilket også er en af vore mærkesager. Vin behøver ikke at være dyrt for at være godt!

Langstedgaard Cider

Langstedgård er et nyt mikrocideri på Fur, hvor far og søn, Niels og Jonas Wisbech, siden 2020 har lavet spontangæret cider (eller mousserende vin, om man vil) på æbler, pærer, kvæder, blommer og druer.

I stalden, på familiens gård på den nordlige del af øen, interveneres der så lidt som muligt. Resultatet: boblende safter på naturens kræfter. 

Læs mere på www.langstedgaard.com

Rask Vinimport

Vi sælger italienske kvalitetsvine til private og erhverv. Derudover har vi også et lille udvalg af tyske vine fra Mosel. Vinene importerer vi selv fra mindre familieejede vinproducenter og de kan ikke købes andre steder i Danmark.

Alle vine er fremstillet med stor passion og engagement af producenter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Liber Vin

Liber Vin (Liber er navnet på den italienske vingud) er etableret i 2004. Firmaet leverer vin til erhvervslivet, men har også et betragteligt salg til private. Desuden specialiserer Liber Vin sig i kundetilpassede vinsmagninger – ud af huset, på det sted hvor kunden befinder sig.

Liber Vin ejes af Lene Stentoft, hvis store interesse for vin og personlige relationer til vinleverandører rundt om i verden sikrer en høj kvalitet.

Selekteret

Hos Selekteret er vores mission at finde spændende vine, som pirrer nysgerrigheden, emmer af personlighed og som selvfølgelig også smager pivhamrende godt!

Det er det mantra, vi selekterer de vine, vi importerer, efter. Hver vin skal have en berettigelse, og der er så mange spændende vinområder, som skal udforskes. Vi håber, du vil være med!

KC Vinimport

KC Vinimport er en af Danmarks førende importører af Østrigsk Vin. Efter den dengang 19-årige Peter startede virksomheden i 2019 er der nu hele 4 forskellige producenter i porteføljen.

Alle 4 huse er små familieejede og eksklusive vingårde du ikke finder andre steder i Danmark og heller ikke mange andre steder i Europa. Med gennemgående viden og netværk i Østrig er det nemlig muligt at finde de skjulte juveler, som endnu ikke er opdaget.

AcourA Vin

AcourA Vin importerer selv og sælger direkte til private via web-shop og lejlighedsvise lagersalg i Nymindegab. Hos AcourA Vin tager vi også gerne ud og afholder vinsmagninger både hos private og mindre personaleforeninger. 

Vores vine kommer fra mindre familiedrevne vingårde i Europa.
Vi har besøgt og eksklusivt udvalgt få passionerede vingårde, med vinmagere som brænder for at lave kvalitetsvine på en bæredygtig/økologisk facon.       

Vine lavet med kærlighed og respekt for det unikke sted.  
Til dem der elsker at nyde den gode vin.     

Læs mere på: 

www.acoura.dk

https://www.facebook.com/acouravin

Vin med hjertet.  

Amico Vinaio

Amico Vinaio er en vinimportør udelukkende fokuseret på økologisk og miljøvenlig italiensk vin. Fokus er især på ældgamle lokale druer Raboso Piave, der stadig er ukendte i Danmark. Du vil have mulighed for at smage mange variationer af Raboso, fra mousserende, appassimento, til dessertvine. 

Amico Vinaio er skabt af to venlige mennesker: Andrea og Aleksandra, bosat i Aalborg. Vinen kommer dog direkte fra Andreas families vingård – Tessère i Veneto regionen i Italien.

 

Vinoguide

Vores passion er, at dele kærligheden med Jer, der sætter pris på kvalitets-vin til fornuftige priser.

Vores vinoteka er fra Østeuropa, primært fra Slovakiet, som er blevet overset af mange vinimportører. Danskerne kender slet ikke til, at der også findes kvalitets-vine dér.

Vi rejser selv rundt og finder frem til de mindre vingårde, primært familie-vingårde, som gennem generationer har udviklet de mest fantastiske vine, og nu har en mindre produktion. 

Vi importerer kun de vine, vi selv er forelsket i.

PannonVin

Det ungarske vinland er et unikt og hemmeligt vinland med mange spændende historier og specialiteter. Men hvis du ville smage vin fra Ungarn, kan det være meget vanskeligt at skaffe i Danmark.

Pannonvin bygger på en idé: Vi ønsker, at gøre ungarsk vin bedre kendt i Danmark og give mulighed for at smage ungarsk vin. Vi arbejder på et bredt projekt, der spænder fra en webshop til en vinbar.

Vi besøger Lemvig vinfestival til at give mulighed for at man smager ungarske vine. Vi håber at I får en spændene weekend sammen med PannonVin.

Glud Vin

Siden 2002 har Glud Vin rejst verden rundt for at afsøge ukendte vinmarker og hente nye smagsoplevelser med hjem til Danmark.

Discover, Taste, Enjoy.

Drikula Vin

Mit navn er Adrian, ejeren og grundlæggeren af Drikula Vin. Jeg oprettede dette firma med formålet om at fremme mit hjemlands kvalitetsvine. I 2020 opnåede jeg en bachelorgrad i iværksætteri fra Erhvervsakademi Aarhus, lige da Corona-pandemien ramte.

Jeg besluttede at bruge min fritid på at oprette dette firma med ambitionen om at dele min passion for rumænske vine med andre.

Rumænien har et perfekt klima, jord, mere end 2000 års erfaring og unikke druesorter, der gør dets vine værdsatte ved de mest prestigefyldte vin konkurrencer.

Prop & Pagne

Prop & Pagne er en vinhandel med fokus på kundeservice og god vin uden så mange dikkedarer. 

Billund Vinlager

Billund Vinlager er din leverandør af vin, spiritus & mixere. Vi importerer direkte fra producenten uden fordyrende mellemled. Hovedparten af vores produkter kommer fra Europa og vi sælger til både private og B2B. Vi afholder desuden også vinsmagninger & ginsmagninger enten hos os eller ude hos jer.

Eller hvad med en ginbar til jeres næste fest?

Vinteres

Vores mission er at fortælle den utallige historie om georgiske vine til Kongerige. Georgien har lavet vin i over 8.000 år, men de fleste danske er ikke klar over, at det endda er et land, endsige et vinproducerende land.

Vores mission er at dele skønheden og den lækre smag af georgiske vine og hjælpe folk med at opleve noget mere end det, de allerede har smagt. Vi fokuserer på at opbygge stærke partnerskaber med vores vingårde, distributører, detailhandlere og kunder. Vi stoler på vores partnere til at skabe unikke vine, og vi stoler på, at vores forbrugere anerkender den uovertrufne karakter af georgiske vine.

Video fra 2022

Afholdes i samarbejde med:

Skriv dig op til vores nyhedsbrev her:

Hvidvinsglas
Hvidvin
rødvinsglas
Rødvin
portvin på bord
Portvin
Gin cocktail
Gin
Hvidvinsglas
Naturvin
Mousserende vin i hældes i glas
Bobler
Rosé
Rosé
Alkoholfri
Prop & Pagne logo
Tilbud