FRI FRAGT VED 599,-

|

PERSONLIG KUNDESERVICE

|

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Tusinde tak for opbakningen til Lemvig Vin- og Ostefestival 2022.

Vi håber at gentage arrangementet i 2023. 

Skriv dig op, og vær den første til at få adgang til billetter til 2023:

Video fra 2022

PROGRAM 2022:

Fredag:

12:00 – Dørene åbner

12:30 – Foredrag “Sådan laver man naturgæret Cider” v. Langstedgaard Cider.
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

13:30 – Foredrag “Det sublime ostebord” v. Arla Unika

14:30 – Foredrag Tysk vins indtog i Danmark” v. José Masot fra Die Weinmacher  
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

15:15 – Musik med Grænsen Nået

16:15 – Foredrag “Dansk vin anno 2022” v. Frejvin. 
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

17:00  – Tak for i dag

Lørdag:

12:00 – Dørene åbner

12:30 – Foredrag “Tysk vins indtog i Danmark” v. José Masot fra Die Weinmacher
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

13:30 – “Introduktion til Portvin” v. Peter Skovgaard Kamp.
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

14:30 – Foredrag “Det sublime ostebord” v. Arla Unika

15:15 – Musik med Maise.

16:15 – Foredrag “Dansk vin anno 2022” v. Frejvin. 
(Lok. Konferencerummet. Varighed: 30 minutter)

Programmet offentliggøres løbende her på siden

17:00  – Tak for i dag

PRAKTISK INFORMATION:

ADRESSE:
Hotel Lidenlund, Vasen 11, 7620 Lemvig

BILLETTER:
Billetterne scannes i indgangen og kan medbringes i printet form eller vises på en skærm (mobil/tablet)

KØB AF VIN:
Vi håber, at du får lyst til at købe noget af den lækre vin, som du smager. Derfor har vi indført, at du får gratis fragt i Lemvig, Struer og Holstebro Kommune! Du køber blot vinen hos den valgte udstiller, og så noterer de navn, adresse og kontaktoplysninger, så kører vi ud mandag og tirsdag efter festivalen. 
Der vil også være mulighed for at stille købt vin til side i garderoben. Dette kan afhentes indtil og med onsdag den 18/5

PARKERING:
Der er gode parkeringsmuligheder ved blandt andet Rema 1ooo lige bag hotellet. 

Vin på bord

UDSTILLERE 2022:

Glud Vin

Siden 2002 har Glud Vin rejst verden rundt for at afsøge ukendte vinmarker og hente nye smagsoplevelser med hjem til Danmark.

Discover, Taste, Enjoy.

Arla Unika

Arla Unikas produkter er udviklet i samarbejde med passionerede mejerister, eksperimenterende produktudviklere, dygtige kokke, baristaer og nytænkende iværksættere. 

Fox Hill Winery

Lille familiedrevet vineri beliggende i det Midt/Vestjyske, som producerer danske vine af danske æbler. 

Vinene er et alternativ til druevine og minder i smag og karakter om Riesling, Alsace og Sauvignon Blanc hvidvine.

Amico Vinaio

Amico Vinaio er en vinimportør udelukkende fokuseret på økologisk og miljøvenlig italiensk vin. Fokus er især på ældgamle lokale druer Raboso Piave, der stadig er ukendte i Danmark. Du vil have mulighed for at smage mange variationer af Raboso, fra mousserende, appassimento, til dessertvine. 

Amico Vinaio er skabt af to venlige mennesker: Andrea og Aleksandra, bosat i Aalborg. Vinen kommer dog direkte fra Andreas families vingård – Tessère i Veneto regionen i Italien.

 

KC Vinimport

KC Vinimport er en af Danmarks førende importører af Østrigsk Vin. Efter den dengang 19-årige Peter startede virksomheden i 2019 er der nu hele 4 forskellige producenter i porteføljen.

Alle 4 huse er små familieejede og eksklusive vingårde du ikke finder andre steder i Danmark og heller ikke mange andre steder i Europa. Med gennemgående viden og netværk i Østrig er det nemlig muligt at finde de skjulte juveler, som endnu ikke er opdaget.

Langstedgaard Cider

Langstedgård er et nyt mikrocideri på Fur, hvor far og søn, Niels og Jonas Wisbech, siden 2020 har lavet spontangæret cider (eller mousserende vin, om man vil) på æbler, pærer, kvæder, blommer og druer.

I stalden, på familiens gård på den nordlige del af øen, interveneres der så lidt som muligt. Resultatet: boblende safter på naturens kræfter. 

Læs mere på www.langstedgaard.com

LT Vinimport

Vores vine importeres fra Colá de Lazise, hvor vi selv holder meget af at komme. De vine vi forhandler hos os, er derfor vine som vi personligt har udvalgt og som vi mener passer til enhver lejlighed.

Vi er 2 vennepar som har rejst sammen i mange år og det var under en rejse til netop Gardasøen, hvor vi fik anbefalet at køre op til Vincenzi´s vingård. Her oplevede vi at god vin kan fås til rimelige priser. Efter flere besøg på vingården, blev vi inspireret til at bringe vinene til Danmark og give dig mulighed for at købe vinene gennem os.

Frejvin

Med et afsæt i vinens mikroliv, har Mattias og Laust søsat projektet frejvin.dk, en dansk forankret virksomhed, som udelukkende forhandler danske vine.

Et eventyr som startede med fem flasker dansk vin, lange snakke til den lyse morgen, en cykeltur og en dukkert i havet, endte ud i en fælles drøm: “Dansk vin skal være mere tilgængeligt”. I løbet af et par måneder, fik Mattias og Laust lavet den grove skabelon til det der i dag er Frejvin med indgangsvinklen: “Hvorfor importerer vi egentlig vin, når vinbønderne i Danmark kan lave noget SÅ lækkert?”

Smut forbi Frejvin og få en smagsprøve på hvorfor Danmark er sit helt eget vinland i særklasse.

Rask Vinimport

Vi sælger italienske kvalitetsvine til private og erhverv. Derudover har vi også et lille udvalg af tyske vine fra Mosel. Vinene importerer vi selv fra mindre familieejede vinproducenter og de kan ikke købes andre steder i Danmark. Alle vine er fremstillet med stor passion og engagement af producenter, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

PRAN VINIMPORT - Bocelli.dk

PRAN VINIMPORT kan garantere for og stå inde for kvaliteten af alle vinene, netop fordi vi besøger vingårdene (og er nærmest i familie med dem). 

Pt. tilbydes du over 150 vine, og du kan få topvine så som Chianti, Brunello, Barolo, Barbaresco, Amarone, Montepulciano, Franciacorta, Soave, samt daglige vine af høj kvalitet og lav pris.

Nymindegab Vinimport

Nymindegab VInimport er et lokalt forankret og helt usnobbet vinfirma med særlig kærlighed til WINE & SPIRITS OF SOUTH AFRICA. 


Vores udvalgte vine stamme fra mindre vinfarme i den smukke Wellington region, hvor James Mckenzie, der er “kældermester”, frembringer en række røde og hvide kvalitetsvine.

Neder Kjærsholm Vingaard

Neder Kjærsholm Hovedgaard er en gammel herregård, der er beliggende i det centrale Midtjylland. Herregårdens historie går helt tilbage til midten af 1500-tallet.

Neder Kjærsholm Hovedgaard har ca. 6000 vinplanter af sorterne rondo, solaris, cabernet cortis, orion, regent og riesling. 

Selekteret

Hos Selekteret er vores mission at finde spændende vine, som pirrer nysgerrigheden, emmer af personlighed og som selvfølgelig også smager pivhamrende godt!

Det er det mantra, vi selekterer de vine, vi importerer, efter. Hver vin skal have en berettigelse, og der er så mange spændende vinområder, som skal udforskes. Vi håber, du vil være med!

House of Wine & Spirits

Med mange års erfaring inden for drikkevareindustrien vil vi gerne dele det med dig.

Her kan du opdage bekendtskab med nye og gamle favoritvine
De fleste drikkevarer i vores sortiment kommer fra mindre producenter. 

Vi medbringer udelukkende økologisk vin og bobler. 

Jakobi Vin

Jakobi Vin er en mindre vinimportør af italienske og bulgarske vine. Vores målsætning er at finde vine, som er produceret ud fra et princip om minimal brug af tilsætningsstoffer i mark og kælder.
Vores 1. prioritet er, at de skal være økologiske eller biodynamiske produceret.

Vinfadet

Vinfadet er en hobbybutik, der udelukkende sælger tysk vin fra små, dygtige vinbønder. Vi tager selv ud til bønderne, smager vinene på stedet og ser produktionen, hilser på vinbonden og “mærker området”.

Vi mener, at vi kan levere vine af høj kvalitet til ganske lave priser, hvilket også er en af vore mærkesager. Vin behøver ikke at være dyrt for at være godt!

eGastro

eGastro er historien om et venskab mellem en slagter og en fotograf. De to har sammen udlevet drømmen om at sælge fødevarer på nettet.  eGastro er for din ganes skyld og kun et klik væk.

Vinoguide

Vores passion er, at dele kærligheden med Jer, der sætter pris på kvalitets-vin til fornuftige priser.

Vores vinoteka er fra Østeuropa, primært fra Slovakiet, som er blevet overset af mange vinimportører. Danskerne kender slet ikke til, at der også findes kvalitets-vine dér.

Vi rejser selv rundt og finder frem til de mindre vingårde, primært familie-vingårde, som gennem generationer har udviklet de mest fantastiske vine, og nu har en mindre produktion. 

Vi importerer kun de vine, vi selv er forelsket i.

Prop & Pagne

Prop & Pagne er en vinhandel med fokus på kundeservice og god vin uden så mange dikkedarer. 

Udstillere offentliggøres løbende

Afholdes i samarbejde med:

*Vi tager forbehold for restriktioner i relation til COVID-19 og andre globale flagermuse-relaterede pandemier og følger officielle retningslinjer. 

Hvidvinsglas
Hvidvin
rødvinsglas
Rødvin
portvin på bord
Portvin
Gin cocktail
Gin
Hvidvinsglas
Naturvin
Mousserende vin i hældes i glas
Bobler
Rosé
Rosé
Alkoholfri
Prop & Pagne logo
Tilbud

BEMÆRK!

På grund af afvikling af ferie sender vi først online-ordrer ud næste gang den 4/10.

Hvis du skal bruge vin eller andet inden denne dato er du velkommen til at skrive til info@propogpagne.dk, så prøver vi at finde en løsning