FRI FRAGT VED 599,-

|

PERSONLIG KUNDESERVICE

|

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Prop & Pagne logo
Mikael Kvist Laursen i butikken inden åbning

ÅBNER SNART

Prop & Pagne er en ny webshop med fokus på kundeservice, god vin og bæredygtighed.

Skriv dig op til nyhedsbrevet allerede nu, og vær den første til at få åbningsdato, tilbud på første smagekasse og meget mere.

Jeg glæder mig!

Mikael Kvist Laursen

Ingen dumme spørgsmål. 

Bare vin.

TILMELD NYHEDSBREV

Vin kan ikke være rigtig eller forkert.

Men det skal smage godt for dig,

INGEN LÆDER ELLER TOBAK

Hos Prop & Pagne får du beskrivelser i et sprog, der er til at forstå. Vin skal smage godt, og den nørdede tilgang til vin kommer i anden række. 

PERSONLIG KUNDESERVICE

God vin og glade kunder er mit mål. Alt andet er for så vidt ligegyldigt. Prop & Pagne vil altid gøre sit ypperste for at give netop dig den gode vinoplevelse.

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Prop & Pagne handler om glæde, passion, vin og at gøre en forskel for dig som kunde og for verden. Det er ikke meget, men lidt har også ret. 

Om Prop & Pagne

Prop & Pagne er en vinhandel med fokus på kundeservice og god vin uden så mange dikkedarer. Det er både en webshop og en fysisk butik med lokaler i Østergade i Lemvig. 

Bag Prop & Pagne står jeg, Mikael Kvist Laursen. For mig er det ikke så vigtigt om en vin koster 45 kroner eller 500 kroner. Vin skal give gode oplevelser og smage godt i den ramme, den serveres i. 

Du kender måske oplevelsen fra sommerferien, hvor du smager en vin, der i netop den ramme er helt fantastisk. Ja, så fantastisk at du naturligvis køber en hel kasse med hjem til Danmark. Når du så prøver den igen, så er oplevelsen ikke helt den samme. Det er for mig beviset på, at god vin ikke kan sættes på formel. 

Min filosofi bærer præg af et stort fokus på at beskrive vinen i et sprog, der er til at forstå. Her findes ingen dumme spørgsmål. 

Dekorative vinglas på bord
Prop & Pagne ikon