fbpx
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

TIL FEST UDEN ALKOHOL

Find lækre bobler, vin og cocktails til din næste fest uden alkohol og uden at gå på kompromis med smagen!

LAD PROPPERNE SPRINGE

Et af de steder, hvor man i mine øjne er kommet længst med alkoholfrie produkter i vinverdenen, er de mousserende bobler. 

Bobler giver giver en ekstra dimension til smagen og en smule syrlighed igennem kulsyren, der mindsker savnet til det smagslag som alkohol kan give. 

Vi har både tørre og sødere bobler. 

Pagne i glasset. Læs alt om pagne / champagne på propogpagne.dk/pagne

No products were found matching your selection.

ALKOHOLFRI VIN

Den sværeste kategori indenfor alkoholfrie drikkevarer er uden tvivl vin. 

Det er en meget kompliceret proces at lave god vin. Faktisk så kompliceret at man den dag i dag stadig ikke helt hvad, præcis hvad der sker når vin lagrer på flasker og udvikler sig. 

Jeg synes man er begyndt at lave dejlige hvid- og rosévine. Rødvinene skal man passe på med at sammenligne med almindelig rødvin med alkohol, synes jeg. Se det i stedet som en mørk intens druesaft som alternativ til vin. 

COCKTAILS OG ØL

Opdag vores udvalg af lækre alkoholfri drinks og øl – perfekt til dem, der vil holde sig fra alkohol, eller til festen, hvor der skal være mulighed for at vælge alkoholfri alternativer.

GENERELLE TIPS TIL ALKOHOLFRI

Forventningsafstem – Det er et anderledes produkt end det tilsvarende alternativ med alkohol. Derfor skal man også forvente noget lidt anderledes uden det behøver at være negativt. 

Servér som normalt – Du skal på ingen måde gå på kompromis med tilbehør, glastype mm når det er alkoholfrit. Tværtimod. Server drinks, bobler og vin som du ville servere enhver anden cocktail eller vin. 

 

Hvidvinsglas
Hvidvin
rødvinsglas
Rødvin
portvin på bord
Portvin
Gin cocktail
Gin
Hvidvinsglas
Naturvin
Mousserende vin i hældes i glas
Bobler
Rosé
Rosé
Alkoholfri
Prop & Pagne logo
Tilbud